Siirry suoraan sisältöön

Löydä sisäinen laulajasi

Kaikenikäisten vasta-alkajalaulajien kuoro Lemin kirkossa kokoontuu ensimmäisen kerran nyt maanantaina  21.1. klo 18. Jos olet aina halunnut laulaa, tässä on tilaisuutesi!


Luvassa on äänijumppaa sekä äänenavaus- ja hengitysharjoituksia, joista on hyötyä kaikille.

Nyt jokaisella on tilaisuus lähteä kokeilemaan omia rajojaan ammattitaitoisessa ohjauksessa. Lemin seurakunnassa työskentelee puolen vuoden ajan Virsi vireäksi -hankkeessa kanttori Sirpa Lampinen Jyväskylästä.

Hän on ”laumattomien laulattamisen” uranuurtaja Suomessa. Hän on uransa aikana perustanut jo useammassakin seurakunnassa kuoroja, joiden jäsenet eivät ole aiemmin laulua harrastaneet ja ovat jopa kokeneet itsensä laulutaidottomiksi.

Iloinen, reipas ja kannustava kanttori Sirpa Lampinen osaa laulattamisen niksit. Lähde mukaan etsimään sisäistä laulajaasi! hän kehottaa. Tarjolla on mukavaa seuraa, laulamisen iloa ja mukaansatempaavia säveliä. Lisätietoja  Sirpa Lampiaelta.  puh. 050 5261900, sposti: sirpa.lampinen@evl.fi

Lisätietoja Virsi vireäksi  -hankkeesta löytyy Lemin Kirjavan aiemmasta artikkelista .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *