Siirry suoraan sisältöön

Kohti yhteistä kirjastoa

Lemin kirjastot sulkevat ovensa kolmeksi viikoksi toukokuun lopussa uuden kirjastojärjestelmän käyttöön oton ajaksi. Uuden järjestelmän myötä kaikki Etelä-Karjalan kirjastot menevät kimppaan tämän vuoden aikana.

Kuukanniemen kirjasto on suljettuna 27.5.-14.6., kirkonkylän pääkirjasto 27.5.-28.6. Neljäs sulkuviikko pääkirjastossa on varattu suursiivoukselle.

Uusi yhteinen järjestelmä saadaan maakunnassa käyttöön marras-joulukuussa. Tuolloin kirjastokortit muuttuvat yhteisiksi Heili-kirjastokimpan korteiksi ja asiakkailla on käytettävissä koko maakunnan kattava kirjastovalikoima. Kirjan voi varata vaikka Parikkalasta ja se tuodaan Lemille.

Yhtenäinen käytäntö koskee myös maksuja, mikä merkitsee, että myös Lemillä ryhdytään perimään yliaikaisista lainoista sakkoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *