Siirry suoraan sisältöön

Sattumia Savitaipaleelta

Teksti ja kuvat: Terttu Kultanen

Savitaipaleel on olt kaikenlaista tapahtummaa viime aikoin mis mie oon olt mukan ja ottant kuvvii.


Viime viikol ol Martan päivä ja on olt tapan et kaikist Savitaipaleen marttayhistyksist kokkoonnuttaa sitä yhes viettämää. Tänä vuon ol Hyrkkälän marttoihen vuoro järjestää sellane. Erämiehiin majal vietettii mukava ilta kahvittelun, seurustelun ja mukaviin leikkimielisiin kilpailuihe kans.

Kaupi Alli ol oikei seremoniamestar ja kuvat kertoo häne keksimäst ohjelmast: Villalankavyyhin kerimine ja Reinotossun heitto. Tossuheittokuvas näkkyy taustal osa esliinanäyttelystkii, minkä Hyrkkäläist ol varta vaste esil virittänneet.

Paras kerimistyyli toi voiton.

Reinon heittoa.

Sit pyhän käin Hakamäel mis ol veest ja pyykipesust aihe ohjelmii. Kuvas on nii mainio kohtaus Kalle Väänäse runo “Pyykkirannassa”- akkoin kinastelust! Eila Kajanus-Jurvane luk runnoo ja Kaija Viiru, Erja Ruohio ja Mirja Loisa olliit pyykil.

Pyykkirannassa.

Tuo yks kuva on sit Paimensaare Karjalaisest iltapäiväst. Matti J. Rautio halus kiittää meitä kaikkii häne suunnittelemii karjalaisii ohjelmiin suorittajjii ja hää luovutti meil Karjalan vaakunamerkit. Myö kaik arvostettaa tätä kovast!

Karjala-merkilliset.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *