Siirry suoraan sisältöön

Carmenin jälkeen musiikkijuhlat

Lemin musiikkiyhdistys järjesti oopperaretken Helsinkiin Kansallisoopperaan. Näytöksen jälkeen tavattiin itse Carmen, mezzosopraano Niina Keitel.

Ilta oli jo pimeä oopperan pihalla, kun yhdistyksen varapuheenjohtaja Matti Laakko kukitti Niina Keitelin.

Carmen vietteli ja lumosi lemiläiset kuten muutkin täydessä oopperasalissa. Lisäbonuksena hienon esityksen päälle saatiin lyhyt tapaaminen oopperan pihalla Niina Keitelin kanssa. Ja tavattiinpa siinä odotellessa myös musiikkijuhlilta tuttu sopraano Mari Palo, joka loisti Micaëlana.

Carmenia musiikkiyhdistys lähti katsomaan, onhan Niina Keitel Lemin musiikkijuhlien uusi toiminnanjohtaja. Hän kertoi ensi kesän juhlasuunnitelmien olevan jo hyvällä mallilla. Niihin hän pääseekin nyt paneutumaan paremmin, kun oma osuus Carmenissa päättyi juuri perjantaina.

Kotikulmilla Lappeenrannassa Niina Keiteliä kuullaan jo viikon päästä kaupungin musiikkiluokkien puolesta järjestettävässä konsertissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *