Siirry suoraan sisältöön

Sataman valot valaisivat ja lämmittivät

Teksti ja kuvat: Sirkka-Liisa Vaalivirta

Odotettu tapahtuma Lappeenrannan Satamatorilla sai varsin suuren katsojajoukon liikkeelle. Sää oli kaunis ja leppeän lämmin, jopa kesäinen.

Tuulikaan ei häirinnyt rauhallisesti lepattavia tulia veden äärellä.

Paljosta porukasta oli toki sen verran haittaa, että jos et ehtinyt varata paikkaa nauhalla eristetyn esiintymispaikan ääreltä, et kyllä kunnolla nähnyt esim. mainetta niittäneen Rajan Nuorten tanssiesitystä ”Onni”.

Niinpä allekirjoittanutkin kurkoitti kameransa niin korkealle kuin ylsi pitempien päitten yli, ja katsoi tanssia sitten vasta kuvista..

Puistikossa oli järjestetty lapsille mahdollisuus tehdä omaa tulitaidetta, kukin sai laittaa kirkkaan lasilyhdyn tuikkuineen mielensä mukaiseen paikkaan.

Iltaan kuuluivat tietenkin pitkät kahvijonot, vedyt ja vohvelit tekivät kauppansa, kauniisti valaistut laivaterassit olivat täynnään iloisesti rupattelevia ihmisiä. Oli mukava tapailla tuttuja ja jutustella ihan vieraittenkin kanssa.

Musiikin kuunteluun ei tarvinnut ihan eturiviin rynnätä, desibelit kantautuivat kyllä koko satama-alueelle. Jos esiintymisareenalla nonstoppina kärrynpyöriä heitellyt tyttönen sai ihmettelemään jaksamista, niin samoin kävi afrikkalaisen tanssin kohdalla! Tuollaista jumppaa kun vetäisi puolikin tuntia päivittäin, niin luulisi siinä kunnon kohoovan.

Mukavan illan päätti Taidekoulu Estraadin ”Hyvän yön tulet”, mainio ja taidokas esitys isolta ryhmältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *