Siirry suoraan sisältöön

Haiko jatkaa kotiseutuyhdistyksen johdossa

Heikki Haiko sai jatkopestin puheenjohtajana, kun Lemin kotiseutuyhdistys piti vuosikokoustaan.

Hallitukseen tehtiin yksi muutos, kun erovuoroisen Olavi Punkan tilalle valittiin Juha Torvi – tiukan äänestyksen jälkeen. Päivi Pokkinen ja Sirpa Lensu saivat jatkomandaattinsa äänestyksettä.

Kokous päätti, että ensi vuonnakin toimitaan monin tavoin. Toimintasuunnitelman mukaan alkutalvesta jatkuu Tapiolan elokuvaperinne. Tammi-helmikuussa järjestetään myös vanhojen valokuvien tunnistamistapahtuma.

Maaliskuussa paneudutaan sotahistoriaan ja Karjala-aiheiseen kirjallisuuteen. Toukokuun alussa kutsutaan kylät jälleen siivoustalkoisiin.

Kotiseuturatio on äänessä kesäkuusta elokuuhun lauantaisin. Elokuussa ovat vuorossa maalaismarkkinat ja Raikulimaan elokuvatapahtuma.

Syyskuussa yhdistys kutsuu koulujen viidesluokkalaiset tutustumaan museoon. Lokakuussa syödään potaattia, joulukuussa järjestetään tonttupolku yhdessä Iitiän marttojen kanssa ja joululaulutilaisuus.

Myös muiden järjestöjen tapahtumissa yhdistys on mukana.

Vuosikokouksella oli vain vähän huomautettavaa hallituksen esityksestä toimintasuunnitelmaksi: potaattipäivällisten viiden euron hinta on yleisöpalautteen mukaan liian halpa.

Särän hinnankorotuksiin Heikki Haiko kertoi olevan painetta. Särätarjoilu on yhdistyksen toiminnan selkäranka. Sen tuotolla maksetaan muun toiminnan kulut ja silti yhdistyksen talousarvio näyttää 16.000 euron ylijäämää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *