Siirry suoraan sisältöön

Savitaipaleen eläkeläisten tanssikausi alkoi

Teksti ja kuvat: Sirkka-Liisa Vaalivirta

Heti loppiaisen jälkeen kutsuttiin tanssikansaa tällä kertaa Välijoen juuri lakatulle tanssilattialle pyörähtelemään ”Eikan pumpun ” tahtiin.

Annikki ja Antti eturivissä näyttivät mallia nuoremmille.

Annikki ja Antti eturivissä näyttivät mallia nuoremmille.

Erittäin siisti ja kotoisa Välijoen nuorisoseurantalo on seuraavan kerran tanssipaikkana huhtikuussa karaoketansseissa, mutta nyt kahvinkeittäjät saivat ottaa tuntumaa uusiin tiloihin. Heituinlahdessa ja Säänjärven lavalla kun kahvitus menee jo rutiinilla.
Mukavasti mahtui lattialla pyörähtelemään. Siinä arpoja myydessä oli mukava seurata taitavia pariskuntia. Tanssilattialla ahkerasti taivutti niin tangot kuin valssitkin muuan iloinen pari, Annikki ja Antti.
Annikki kertoi, että Antin piti päästä katsomaan, vieläkö täältä löytyy vanhoja heiloja, vaan eipä enää löydy. Antti Nikkinen kun täyttää helmikuussa jo 92 vuotta!

antti

Eikä ihan turha tanssija olekaan. Edes sodassa menetetty jalka ei tanssia estä, vaan onnistuu se tekojalallakin. Antti on myös ollut 70 vuotta sitten rakentamassa tätä nuorisotaloa. Eipä tarvitse rakentajan taloa hävetä tänäkään päivänä, niin hyvin Nuorisoseura on talostaan huolta pitänyt!
Seuraavat tanssit tarjotaankin sitten Heituinlahden nuorisoseurantalolla tiistaina 11.3, kun tämä lyhyt talvi alkaa jo olla takana päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *