Siirry suoraan sisältöön

Tappara on terästä, vaan Saipa tulee lujaa perästä!

Teksti ja kuva: Sirkka-Liisa Vaalivirta

Tammikuun tasauspelit menivät mainiosti Saipan kannalta, sillä meidän pojat ottivat kahdesta pelistä Tapparaa vastaan yhteensä viisi pistettä.

Lauantai-illan kotipeli oli huikea jännitysnäytelmä, vastakkain kaksi huippumaalivahtia, meidän Jussi Markkanen ja Tapparan Juha Metsola. Toisena Liigassa oleva Tappara on kieltämättä kova vastus, mutta niin vaan päästiin tasoihin 3-3, eikä jatkoajallakaan lopullinen voittaja selvinnyt.

Huikean jännittävässä voittolaukauskisassakin tuntui, ettei pelistä selvää tule, kunnes lopulta Ryan Glenn (44) jyräsi kiekon sen enemmin temppuilematta Metsolan selän taa. Kylläpä riemu ratkesi kattoon asti, vaikka pakkasillan katsomossa ääntä pitikin vain reilut 3.800 jännittäjää.

 Tässä Saipa kiittää fanikatsomoa, ja Tapparan miehet poistuvat vaisuina kentältä taustalla.


Tässä Saipa kiittää fanikatsomoa, ja Tapparan miehet poistuvat vaisuina kentältä taustalla.

Tapparan fanien kunniaksi on sanottava, että häntä koipien välissä ei paikalta poistuttu, vaan parkkipaikallakin viirit ja pikkulakanat olivat ylväästi pystyssä.

Mistähän myö tavalliset pelin seuraajat saataisiin muuten Saipan fanilaulun sanat -olisi kiva kiljua mukana Saipa, Saipa, tää on Saipa, yksi idän ihmeistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *