Siirry suoraan sisältöön

Salaremonttia Savitaipaleella

Tervetuloa kotiin on Nelosen uusi sisustusohjelma, jossa läheiset tai ystävä ovat saaneet ilmoittaa ohjelmaan henkilön, jonka koti heidän mielestään kaipaa kunnostusta.

Tervetuloa_Kotiin_Jakso_3_Savitaipale_Perttu_Sirviö_Seija_Strand_Vanessa_Kurri_edessä_Auli_Rötkö_yllätettävä_Kalle_Vainikka_ja_Ville_Vainikka.jpg (1.5 Mt)

Perttu Sirviö (takana vas.), Seija Strand ja Vanessa Kurri auttavat Auli Rötköä (edesä vas.) ja Ville Vainikkaa (edesä oik.) yllättämään pikkuveljensä Kalle Vainikan (kesk.). (Kuva: Nelonen)

Ensi keskiviikkona juontaja Vanessa Kurri ja remonttimies Perttu Sirviö ovat Savitaipaleella Kaulion kylässä, jossa asuu nuorimies Kalle Vainikka yksin kotitaloaan. Ohjelmaan kuuluu, että asukas narrataan kotoaan pois muutamaksi päiväksi ja remontti ja kunnostus tehdään sillä aikaa hänelle yllätykseksi.

Orposisarukset Auli Rötkö (25) ja Ville Vainikka (23) haluavat yllättää pikkuveljensä ajoneuvoasentaja Kalle Vainikan (21), joka asuu Savitaipaleella. Sisarukset menettivät isänsä jo lapsuudessaan ja äitinsä viitisen vuotta sitten.
Lappeenrannassa ajoneuvoasentajana työskentelevä Kalle sai perinnönjaossa vanhempiensa talon, joka on papan ja mummon rakentama. Vanhemmilla sisaruksilla on jo omat perheet, ja he haluaisivatkin auttaa Kallea muuttamaan äidin koriste-esinein sisustaman talon nuoren miehen asunnoksi

Aulin ja Villen huoli on, että Kalle jämähtää paikalleen eikä osaa päästää irti vanhoista kuvioista ja vaikeista muistoista. He toivoisivat, että Kalle viihtyisi kotonaan muuallakin kuin autotallissa, jossa hän rassaa vapaa-ajallaan omia ja naapureiden ajokkeja. Nyt on aika, että tästä maaseudun rauhassa lepäävästä talosta tulisi nuoren omistajansa näköinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *