Siirry suoraan sisältöön

Kesä toi torin ja kesäruuhkan

Lemin kesä alkoi todella lauantaina. Sen tuojina olivat helteen lisäksi kesätori ja kesäasukkaat, joita lämpöaalto houkutti mökkimaisemiin.

Kahvia, lettuja, taimia ja leivonnaisia oli tarjolla ensimmäisenä toripäivänä. Ja hellettä.

Kahvia, lettuja, taimia ja leivonnaisia oli tarjolla ensimmäisenä toripäivänä. Ja hellettä.

Toripäivä aiheutti jopa jonkinlaisia ruuhkia kirkonmäelle, kun Tapuliaukiolla on kerrostalotyömaasta johtuen aiempaa vähemmän pysäköintipaikkoja. Toiselle puolelle tietä ne eivät kuitenkaan ulottuneet: postin edessä oli vapaitakin parkkiruutuja.

Lemin kirkolla on tämän kevään aikana otettu mallia Lappeenrannan keskustan pysäköintiongelmista. Kun kerrostalotyömaan ohella käynnissä on vanhan pappilan peruskorjaus, työmaat, niiden liikenne ja rakentajien parkkitarve ovat vieneet tilaa asiointiliikenteeltä. Niinpä hyvinvointiaseman entinen männikkökin on usein parkkikäytössä. Hevospelillä ei puomille enää taitaisi mahtua.

Kerrostalon rakentumista seurataan Lemillä silmä tarkkana. Kellarikerros on jo hahmollaan - enää kolme kerrosta sen päälle.

Kerrostalon rakentumista seurataan Lemillä silmä tarkkana. Kellarikerros on jo hahmollaan – enää kolme kerrosta sen päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *