Siirry suoraan sisältöön

Kuukanniemen koulun remontti kallistuu kallistumistaan

Kuukanniemen koulun sisäilmaremontti on osoittautunut huomattavasti arvioitua kalliimmaksi. Kunnanvaltuusto päättää ensi maanantaina tarvittavista lisämäärärahoista, alkuperäisen esityksen mukaan 410.000 eurosta.

Kunnanhallitus valitsi viime viikolla koulun korjausurakoitsijaksi Kymenlaakson Rakennus Oy:n ja myönsi työn
aloitusluvan ennen päätöksen lainvoimaisuutta. Urakoitsija aloitti tällä viikolla purkutyöt korjauskohteissa. Niissä paljastui kosteusvahinkojen ennakoitua huomattavasti suurempi laajuus.

Korjauskustannukset näyttävätkin nousevan toiselle miljoonalle, ja kunnassa onkin tehty jo vaihtoehtolaskelmia kokonaan uuden koulun rakentamiseksi – tai melkein kokonaan uuden, osa nykyisestä säilytettäisiin.

Kunnanhallitus on kutsuttu koolle maanantaiksi ennen valtuustokokousta uuden esityksen tekemiseksi valtuustolle. Valtuusto sitten päättää, korjataanko 30 lukuvuotta käytössä ollut koulurakennus vai rakennetaanko uusi. Ja mihin hintaan.

 

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *