Siirry suoraan sisältöön

Art Paimensaari avautuu

Art Paimensaari -taidenäyttelyssä Savitaipaleella esittäytyy tänä kesänä isäntäpariskunnan koko suku.Matti J. Raution ja Eeva Jokipellon sekä edesmenneen Väinö Raution töiden ohella nähdään Jokipellon ja Raution lasten ja lastenlasten töitä. Mukana on myös Eeva Jokipellon siskontyttö.

Taitelijoiden lista on siten pitkä: Väinö Rautio, Matti J. Rautio, Eeva Jokipelto, Joanna Lamberg, Sofia Kivistö & Denis Voronkov, Kimmo Rautio, Jukka Rautio, Jukka Rautio & Maarit Vepsä, Tapio Nysten, Katri Jokipelto, Elina Lattu, Leena Berg, Tuomo Homanen, Ismo Homanen ja Jari Homanen.

Lisäksi piha-alueella on kansantaiteilija Pertti Kuorttisen töitä; Kuorttinen ei kuulu sukuun.

Näyttely on avoinna 17.6.-3.8. tiistaista sunnuntaihin kello 12-18.

Art Paimensaareen kuuluvat myös elävän taiteen iltapäivät sunnuntaisin kello 16-17. 22.6. Sinikka ja Eino Aapro laulattavat yhteislauluja, 6.7. Juhani Loukkola, Heikki Hytti ja Ari Lindqvist esittävät Tuntemattoman sotilaan lauluja, 20.7. Kirsi Sinkon, Tiina Sinkon ja Robert Valsin ohjelmistossa on enemmän ja vähemmän klassista musiikkia. Näyttelyn päättäjäisissä 3.8. esiintyy Savitaipaleen Mieslaulajat.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *