Siirry suoraan sisältöön

Heituinlahti-päivä sanoin ja kuvin

Tekstit ja kuvat: Sirkka-Liisa Vaalivirta ja Eija Vakkila
Sade saatteli Savitaipaleeen Heituinlahti-päivillä sisätiloihin.

Meri Rasila avustajanaan Laura Tiainen olivat tuoneet oikein kauneushoitolan tarjolle. Tässä kuvassa Meri lakkaa Mervi Hatisen kynsiä, Annastiina Torikka kuivattelee omiaan.

Meri Rasila avustajanaan Laura Tiainen olivat tuoneet oikein kauneushoitolan tarjolle. Tässä kuvassa Meri lakkaa Mervi Hatisen kynsiä, Annastiina Torikka kuivattelee omiaan.

Pikkurahalla kynsiin sai vaikka minkälaista koristetta, käsinmaalattuja kukkasia tai tarroja, kimalletta ja mitä vain arvasi pyytää.

Niinpä allekirjoittanutkin tässä nyt naputtelee konettaan hennon liloilla kynsillä, joissa on pienet mustat kukkakuvioit!

Sisällä olikin sitten väkeä tuvan täydeltä, kahvi maistui Satun Makian mainion lettivehnäsen kera, ja sitten saattoikin katsastella runsaita myyntipöytiä juhlaohjelmaa odotellessa. Valikoimaa oli kuin parhaassa tavaratalossa ja jotain erikoistakin.

heituinlahti2

Ohjelma oli monipuolista. Sitä esittivät Heituinlahden nuoret temppu/akrobaatti-harrastajat, Seppo Laari laulullaan ja kitara-huuliharppu -säestyksellään, kuusankoskelaiset rivitansijat country-tansillaan sekä Heituinlahdet Pojat. Yhteislaulut kaikuivat  mukavan kokoisen yleisön voimin.

heituinlahti1

Toki pihallakin oli monenlaista mukavaa katsottavaa ja koettavaa. Oli lammaskarsina  ja hevosratsastusta.

hevonen
Oli kanoja ja pupuja, joita tässä hellii Atte Lummemäki Nuokankylältä.

kanit

Vanhat upeat autot kiinnostivat Lantan lapsosia, Aliinaa, Elmeriä ja Oliveria .

lapset
Pitkä rivi vanhoja traktoreita tuli sateen huuhtomaksi .

traktorit

Eikä taimikauppa oikein hyvin sekään käynyt ulkosalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *