Siirry suoraan sisältöön

Kisapuiston joustot koekäytetty

Teksti ja kuvat: Sirkka-Liisa Vaalivirta

Lappeenrannan Kisapuistossa SaiPa rymisteli voittoon kahdessa CHL-kotipelissä, ensin tsekkiläistä Vitkoviceä vastaan, niukasti varsinaisen pelin jäleen voittolaukauskisassa, ja lauantaina sitten reilu voitto Saksan mestarista Ingolstadtista, peräti 5-2!


Vaikka saipalaiset näyttävät mitoiltaan pieniltä näitä isokoisia ulkolaisia vastaan (esim.Lukas Kovar 200cm/107 kg!), niin toteen tuli näytettyä, että siinä pien pisteleiksee, missä suur kääntyleiksee.
Toivottavasti joustolaitojen myötä peli muutenkin siistiytyy, tsekkipeli oli jo ihan mukava katsella, kun todella pelattiin, eikä tapeltu pahemmin. Saksan kanssa oli kuulema rähinöitäkin.

Mutta toivottavasti pitkin talvea saamme taas katsomon täyteen Idän ihmettä kannustamaan. Liiga-pelit ovat alkamassa, ja SaiPalle ensimmäinen kotiottelu jo 13.9. Onnea Meidän Pojille tuleviin koitoksiin! Tässä tunnelmia torstain Tsekkipelistä.

saupa

kaukalo

 

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *