Siirry suoraan sisältöön

Salpalinja sai uusia oppaita

Salpalinjan kohteet saivat 35 uutta paikallisopasta Salpapolku-hankkeen myötä. Todistukset jaettiin viime torstaina Lemillä pidetyn seminaarin yhteydessä.

Oppaat ovat suurimmaksi osaksi Lappeenrannasta, Lemiltä ja Luumäeltä. Kuva: Heikki Haiko.

Oppaat ovat suurimmaksi osaksi Lappeenrannasta, Lemiltä ja Luumäeltä. Kuva: Heikki Haiko.

Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Etelä-Karjalan instituutin järjestämä seminaari oli samalla  Lappeenrannan kaupungin maaseututoimen Salpapolku-hankkeen lopputilaisuus. Opaskoulutus toteutettiin vuoden 2014 aikana.

Seminaarissa pohdittiin, mitä kaikkea uutta Salpalinjalla voisikaan tehdä ja keitä Salpalinjalle voisi yrittää houkutella ja onko nko linnoitteisiin tutustuminen ja niillä samoilu ainoa tapa päästä ajassa 70 vuotta taaksepäin. Miehikkälän Salpalinja-museossa mobiiliopastus tarjoaa uuden tavan tutustua Salpalinjan historiaan ääniopastettujen reittien ja monipuolisen lisämateriaalin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *