Siirry suoraan sisältöön

Teatteriin, teatteriin, oopperaan ja Latviaan

Kevättalvi, kevät ja kesä ovat retkille otollista aikaa. Kulttuurinnälkäisille ja muuten mieleltään uteliaille on luvassa monta lähtöä.

Lemin nuorisoseuran Pastori Jussilainen on vetänyt katsojia siinä määrin, että lisäesityksiä on luvassa.

– Päätimme ottaa ohjelmistoon vielä maaliskuussa kaksi Pastori Jussilaisen esitystä. Ne ovat lauantaina 7.3. ja sunnuntaina  8.3.,  molemmat klo 14. Helmikuun esitykset ovat kaikki miltei täyteen varattuja, ellei tule sitten peruutuksia, nuorisoseuran puheenjohtaja Leena Uski kertoo.

Helmikuun esitykset ovat lauantaina 7.2. , sunnuntaina  8.2., lauantaina 14.2.  ja lauantaina 28.2. Kaikki ovat kello 14 alkavia iltapäivänäytöksiä.

Nuorisoseura järjestää myös teatterimatka Imatralle Hobittia katsomaan. Se on varannut 50 lippua on lauantaina  28.maaliskuuta näytökseen.  Esitys alkaa klo 16.

– Vapaana on vielä nyt noin puolet. Lippujen hinnat alle ovat alle 16- vuotiailta 17  euroa ja muilta ryhmähintaan  26 euroa, Uski kertoo.

Linja-autokuljetus  jarjestetään Lemin kirkolta.

Leena Uski pyytää kiinnostuneilta sitovia ilmoittautumisia helmikuun loppuun mennessä puhelimeen 050 514 3753 tai sähköpostiin leena.uski(at)netti.fi.

Thorin Tammikilpi (Sami Sivonen, IRTI), Bilbo Reppuli (Aki Honkatukia) ja Gandalf (Pekka Räty)

Hobittissa Thorin Tammikilven roolissa nähdään Lemin näytelmän ohjaaja Sami Sivonen (vas.), Bilbo Reppulina Aki Honkatukia ja Gandalfina Pekka Räty.

Hobittista tarkemmin Imatran teatterin verkkosivuilla.

Lemin musiikkiyhdistys vie katsojia ja kuulijoita Kansallisoopperaan lauantaina 11. huhtikuuta. Esityksenä on Richard Wagnerin ooppera Nürnbergin mestarilaulajat.Oopperassa esiintyy Magdalenan roolissa Lemin musiikkijihlien taiteellinen johtaja Niina Keitel.

Oopperasta enemmän Kansallisoopperan verkkosivuilla.

Matti Laakko ottaa tiedusteluja ja ilmoittautumisia vastaan maaliskuun 2. päivään saakka numerossa 050 533 2190.

Järjestöparlamentti tarjoaa kesäkuun lopulla matkaa Latvian Jurmalaan. Retki tehdään tilausbussilla ja laivalla maanantaista 22.6. perjantaihin 26.6. Alustava hinta on 420 euroa henkilöltä hotellimajoituksineen kahden hengen huoneissa ja aamupaloineen.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan vapaa-aikasihteeri Siru Liljander numerossa 040 5957 350 maaliskuun 4. päivään saakka.

Juttuun korjattu Matti Laakon puhelinnumero 6.2. Anteeksipyyntö väärään numeroon soittaneille ja soiton vastaan ottaneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *