Siirry suoraan sisältöön

Vielä ajanvaraus kuntoon

Lemiläiset ja Lemin kunta onnistuivat torjumaan Eksoten idean siirtää laboratoriopalvelut autoon. Mutta ajanvaraus näihin palveluihin on edelleen retuperällä.

Eukkomamma aloitti tämän kirjoittamisen roikuttuaan ajanvarauspuhelimessa puoli tuntia. Oletus lähdössä oli yli kymmenen minuuttia, mikä olisi ollut kohtuullista. Tälle ihmiskokeelle on aikaa, kun työt kutsuvat vasta puolenpäivän aikaan. Mutta sitten kun on töissä, ei todennäköisesti voi vastata soittopyyntösoittoon. Eli sinnikkäästi on odotettava, kun allakkakin on tässä vieressä.

Eukkomamma kuuli, että Lemin laboratoriossa ei olisi töitä kokopäiväiselle hoitajalle, ja siksikin palvelut olisi haluttu siirtää Mallaan. Jos näin on, miksei tämä hoitaja voisi ottaa iltapäivisin näitä ajanvarauksia? Taatusti olisi tehokkaampaa ajankäyttöä kuin tämä asiakkaiden kyykyttäminen puhelimessa keskitetyn ajanvarauksen piikkiin.

Jos Eksoten ilmoittama hinta ajanvarauspuheluiden maksullisuudesta koskee myös jonottamista, on tämä puhelu (joka juuri nyt meni läpi ja sain hyvän ajan) maksoi minulle kolmesta neljään euroa. Eksotelle tietysti kannattava systeemi. Jonotin puhelimessa noin 35 minuuttia, puhuin ehkä puolitoista.

No, lopetan löpinäni tähän ja ryhdyn varaamaan lääkäriaikaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *