Siirry suoraan sisältöön

12 kisaa kunnanjohtajan paikasta

Lemin kunnanvaltuustolla on valinnanvaraa uudeksi kunnanjohtajaksi eläkkeelle jäävän Simo Luukkasen tilalle. Hakijoita on kaikkiaan 12.

Kunnanhallitus seuloo hakijoita ennakkotehtävien ja haastattelujen avulla. Sen jälkeen se tekee ehdotuksensa valtuustolle, joka valitsee uuden kunnanjohtajan. Nykylain mukaan valinta on tehtävä virkaa hakeneiden, kelpoisuusehdot täyttävien ehdokkaiden kesken. Pelkällä suostumuksella ei tehtävään enää pääse, joten mustat hevoset on pois suljettu.

Virkaa hakivat hallintotieteiden maisteri, vt. talousjohtaja Juho Järvenpää Mäntyharjusta; hallintotieteiden tohtori, Varkauden  kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Kimmo Kainulainen Mikkelistä:  kauppatieteiden maisteri, diplomi-insinööri Teemu Kejonen Muuramesta; kauppatieteiden maisteri, käyttöpäällikkö Raimo Laaksonen Turusta; yhteiskuntatieteiden maisteri Ilona Lehtinen Kouvolasta; filosofian tohtori, johtava konsultti Raila Oksanen Lappeenrannasta; diplomi-insinööri Pekka Reiman Nastolasta; kauppatieteiden maisteri, liiketoimintajohtaja Mervi Rings Lemiltä; kauppatieteiden maisteri, hallintojohtaja Jussi Stoor Sulkavalta; valtiotieteiden maisteri Mia Uronen, Helsingistä; kauppatieteiden maisteri, Mikkelin konsernitarkastaja Juha Vuorela Lappeenrannasta; ja hallintotieteiden tohtori, projektipäällikkö Arja-Tuulikki Wilén Haminasta.

Uuden kunnanjohtajan on määrä aloittaa tehtävässään heinäkuun alussa.

1 kommentti artikkeliin “12 kisaa kunnanjohtajan paikasta”

  1. Erkki Lintunen

    Onpa kovatasoinen porukka Lemille pyrkimässä! Onneksi olkoon, hyvät lemiläiset! toivottaa exlemiläinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *