Siirry suoraan sisältöön

Leppeitä tuulia Lappeenrannan Naislaulajilta

Lappeenrannan Naislaulajat konsertoi Lemin kirkossa ensi sunnuntaina 17.5. kello 18. Kuoroa johtaa Kirsi Äikäs.

Mukana esiintymässä on myös lauluryhmä Isosiskot. Isosiskot on toiminut Naislaulajien yhteydessä vuodesta 2012. Se on kokeneiden kuorolaulajien oma ryhmä, johon pääsyvaatimuksena on Naislaulajien jäsenyys ja tilille juokseva eläke.

Sunnuntain konsertissa kuullaan sekä tuttuja lauluja että uudehkoja kuoroteoksia, kuten Suomen naiskuoroliiton uusi laulu, Mia Makaroffin Laulua elämä soi. Ohjelmassa on myös kaksi laulua, jotka Lappeenrannan Naislaulajat esitti maaliskuussa Suomen Naiskuoroliiton kevätpäivillä Lahdessa.

Konsertin muuta ohjelmistoa ovat muun muassa Suojelusenkeli, Kanteleeni, Koska valaissee kointähtönen ja Täällä Pohjantähden alla sekä Jean Sibeliuksen Tuule tuuli leppeämmin, josta koko konsertti on saanut nimensä.

Konsertti järjestetään yhteistyössä OK-opintokeskuksen kanssa. Kymmenen euron liput myydään ovelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *