Siirry suoraan sisältöön

Kesän parasta aikaa

Nyt on kesä parhaimmillaan. Mustikat ovat kypsyneet isoiksi ja maukkaiksi.

Poutainen hetki kannattaa käyttää hyväksi ja lähteä metsään.

Poutainen hetki kannattaa käyttää hyväksi ja lähteä metsään.

Kuinka mukavaa metsässä onkaan, kun ei ole sitä julkisuudessa koko ajan kaivattua hellettä. Sen puuttuessa ei myöskään hyttysparvia tai pörrääviä paarmoja.

Metsään ja marjaan voi mennä ihan keskellä päivää, ei ole pakotettu aamun varhaisiin hetkiin kuten kirottuina hellekesinä.

Sen verran lämpöä on tänäkin kesänä ollut, että näin Jaakonpäivänä ainakin tarkenee myös uimaan. Eukkomamma vahvasti uskoo, että kylmästä kivestä huolimatta uimavedet vielä lämpiävät lisää. Onhan alkamassa musiikkijuhlaviikko – ja milloin muistatte että sade ja kylmä olisi niitä juhlia pilannut? Joskus on ukkonen vähän säikytellyt.

Mutta ennen musiikkia kannattaa harrastaa ruumiin kulttuuria ja mennä vaikka soutamaan. Huomenna sunnuntaina kierretään Korkiasaarta soutaen jo 23. kerran. Reilun puolentoista kilometrin matkaa voi mennä kokeilemaan tavallisellakin peruskunnolla.

Eukkomamma kuuli, että myös uusi kunnanjohtaja Jussi Stoor on lupautunut paikalle. Kuitenkin vain rannalle, kun kuulemma Partalansaaren kiertäjälle Korkiasaari on soutuhommaan liian pieni.

Soutamaan lähdetään Uimintieltä Särkäsalmen kirkkovenekatoksen luota alkaen kello 12. Kilpailusarjat ovat: Yleinen N ja M, ikäsarjat yli 55 N ja M. Ei kilpaveneille. Ilmoittautumiset hoituvat puoli tuntia ennen kilpailujen alkua kirkkovenekatoksessa. Lisätietoja Markku Pekkanen, p. 0400 977 338.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *