Siirry suoraan sisältöön

Onnea, Erkki Lintunen!

Mukavaa, kun sait Wärtsilän mustan takaisin! Olisiko joskus mahdollista saada paripientä mukulaa kokeiluun tännekin?

Olen ihastunut lemiläisiin perunoihin ruoanlaitossa, aivan erinomaisia uunissa lihan kanssa haudutettuna. Tämä perunainnostus ei taida ”jäähtyä” hevillä. Aina tulee uusia ihastelun arvoisia vanhoja lajikkeita eteen.

Syysterveisin Terttu Törmänen Kuusamosta

1 kommentti artikkeliin “Onnea, Erkki Lintunen!”

  1. Erkki Lintunen

    Terttu, kyllä varmasti pari mukulaa saat Wärtsilän eli Karjalan mustaa sinne Kainuuseen Vanhan mustan rinnalle. Mutta pidä sitten sinivioletti kukka ja valkoinen kukka eri penkeissä. Samaan kattilaan voit ne kyllä pudottaa tai pellille suolakerroksen päälle asetella. – Mutta lähetäpä osoite, niin panen postiin muutaman mukulan. Onhan Sinulla kellari, jotta säilyvät ensi kesään maahan pantaviksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *