Siirry suoraan sisältöön

Uutiset seuraavat pohjoiseenkin

Eukkomamma lähti pohjoiseen, kun allakan mukaan täällä on nyt ruska. Kyllä allakka paikkansa piti – keltaista väriä on saanut katsella enemmän kuin pitkiin aikoihin.

Pyhä-Nattasen huipulla pääväri on kuitenkin graniitinharmaa.

Pyhä-Nattasen huipulla pääväri on kuitenkin graniitinharmaa.

Ruskan ja retkeilyn lomassa on kuitenkin ollut pakko seurata uutisia kotipuolesta. Heti maanantai-iltana silmiin osui tieto, että kunnanhallitus esittää 2,3 miljoonan euron koulun rakentamista Kuukanniemen alakoululaisille. Kummalle puolelle Juvolantietä koulu rakennetaan, jäi päätöksessä avoimeksi.

Tänään keskiviikkona julkisuuteen astui yrittäjä Marko Lahtinen, joka suunnittelee kuplahallia Kuukanniemeen. Yksityinen halli tarjoaisi monipuolisia liikuntatiloja kuukanniemeläisten ohella lappeenrantalaisille. Samalla se ratkaisisi koulun – ja kunnan – liikuntasaliongelman.

Mukava palata takaisin etelään, kun asiat tuntuvat edistyvän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *