Siirry suoraan sisältöön

Juha Junnonen sai säräkaukalon

Lemin kotiseutuyhdistys palkitsi monitoimimies Juha Junnosen Vuoden kotiseututeko -palkinnnolla.

Junnonen on ansioitunut muun muassa toimittamalla kotiseuturadiota.

Junnonen on ansioitunut muun muassa toimittamalla kotiseuturadiota.

– Juha Junnosen työssä kotiseudun hyväksi välittyy vilpitön halu ja sitoutuneisuus toimia Lemin ja Etelä-Karjalan  hyväksi, sanoi kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Heikko Haiko palkintoa ojentaessaan.

Juha Junnonen on ollut osaltaan ideoimassa,suunnittelemassa ja toteuttamassa mm.Lemin Kotiseuturadiota.Kotiseuturadion kautta on Lemin kunta ja Etelä-Karjala saaneet  tunnettavuutta, joka on myös huomattu valtakunnallisesti.

Juha Junnonen toimii myös kunnan luottamustehtävissä sekä eri yhdistyksissä. Tämä kertoo halusta, kyvykkyydestä ja kuntalaisten luottamuksesta Juha Junnoseen. Junnosen aktiivinen toiminta on saanut ympärilleen uusia toimijoita ja harrastajia, palkitsijat perustelevat.

. Tuntuukin, että Juha omalla esimerkillään ja perheensä varauksettomalla tuella on mahdollistanut etenkin nuorten ja nuorten aikuisten osallistumisen sekä kunnalliseen toimintaan että eri yhdistysten harrastustoimintaan. Se pitää paikkakuntaa vireänä myös tulevaisuudessa ja on esimerkkinä uusillekin sukupolville.

Lemin kotiseutuyhdistys ry myöntää vuosittain merkittävälle yksityishenkilölle,yritykselle tai yhteisölle tunnuksen kotiseudun hyväksi tehdystä työstä.

Tunnustuksen tarkoituksena on kannustaa edelleen yksityishenkilöitä,yrityksiä ja yhteisöjä toimimaan pienen ja aktiivisen kunnan hyväksi.

Vuoden kotiseututeko – kiertopalkinto on pienikokoinen säräkaukalo. Sitä ovat jo kierrättäneet Stam1na, Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiö, Aarno Parkkola, Teemu Okko, Lemin Nuorisoseuran näytelmäryhmä ja Aapo Pekari.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *