Siirry suoraan sisältöön

Joulu tuli vanhaan pappilaan

Joulu joutuu, huomasi eukkomamma lehteä selatessaan. Siellä oli tällainen ilmoitus:

joulu

Jouluinen vanha pappila on nyt kaikille avoinna. Eukkomamma pystyy vain kuvittelemaan, kuinka tunnelmallista siellä on. Kuvitelmien kanssa on elettävä viikonloppuun saakka, jolloin on ensimmäinen tilaisuus kurkata. Ja monta sen jälkeen.

Kunnassa on oltu muutenkin vikkeliä joulun kanssa. Jouluvalot ilmestyivät Tapuliaukion mäntyyn heti metkupuun koristelun jälkeen. Ja eukkomammalla on vielä kesäkukat terasseilla… Saunan rapulla pelakuut kukkivat vielä ihan kesäisesti. Ei siis hoppua joulukukilla.

Adventti on onneksi vasta viikonloppuna. Jouluvalojen kanssa ehtii siis vielä ihan hyvin – jos ei mene koko lauantai pappilan joulupuodissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *