Siirry suoraan sisältöön

Lisää joulunavauksia Savitaipaleella

Tunnelmalliseen joulunavaukseen Savitaipaleella sunnuntaina osallistuvat Haimilan kukkakaupan lisäksi Tuliniekan ihana kynttiläpuoti Kaijanlahdentiellä, ja tien toisella puolen Pitäjäntupa monenlaisten käsityöläisten voimin.

Tuliniekassa Rita ja Mia olivat perjantaina korviaan myöten työn touhussa.

Tuliniekassa Rita ja Mia olivat perjantaina korviaan myöten työn touhussa.

Pitäjäntuvan sisällä touhua on jo piisannut pitkään, keramiikkapiiri järjestää jälleen joulukahvituksen, ja Heitlahen Virkiöitten arpajaiset on mukana kuten ennenkin. Pienet tonttuset Ella ja Olavi sipsuttelevat pihapiireissä ja Paula ja Miika Kouki vähän isompina tonttuina pitävät jouluista tunnelmaa yllä sisätiloissa. Sari Koukin keramiikkapaja on tuottanut taas uusia ihmeellisiä taideteoksia, joista Pitäjäntuvan rastien arpapalkinto paketoidaan.

Pitäjäntupa.

Pitäjäntupa.

Tuliniekassa Rita ja Mia  olivat perjantaina korviaan myöten työn touhussa. Kuusta koristeltiin, suuria vakoisia koristepalloja ripusteltiin ikkunoihin ja kattoon. Punaisia joulukoristeisia kynttilöitä näkyy kaikkialla .

Vanhan kaapiston päällä arvokkaita valkeita ja hienon harmaita kynttilöitä.

Vanhan kaapiston päällä arvokkaita valkeita ja hienon harmaita kynttilöitä.

.Tämän pajan rastipalkinnosta tulee hieno, aivan uusi joulukynttilälajitelma jonka voittaja voi olla ylpeä saadessaan sen ihan ensimmäisenä -myyntiinkin se ehkä tulee myöhemmin. Sunnuntaina 29.11 klo. 11-16 Rita ja Petri Siivo tarjoavat sitten glögiä ja pipareita, ja Seppo-poika liittyy naapurin tonttujen iloiseen joukkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *