Siirry suoraan sisältöön

Metkat käyntiin maanantaina

Metkat taidepuut saavat maanantaina koristeensa, kun lastenkulttuuriviikot käynnistyvät. Luvassa on myös retkeilyä,teatteria, elokuvia ja konsertteja.

Metkat-taidepuiden avajaisia vietettiin nyt keskiviikkona.

Metkat-taidepuu parin vuoden takaa.

Kuukanniemen, Iitän ja Pikkupalolan päiväkodit rakentavat omat taidepuunsa tai taideaitansa pihamailleen. Vanhan pappilan omenapuu kirkolla muuttuu taidepuuksi yläkoululaisten, kuntalaisten ja järjestöparlamentin voimin. Tapiolan aamu- ja iltapäiväkerhot rakentavat Hannun ja Kertun talon Tapiolan pihalle.

Maanantaina rakennettujen puiden avajaisia vietetään tiistaina. Lemin koulukeskuksessa esiintyy lastenmusiikkiorkesteri Orffit otsikolla Haloo Kalevala.

Tapiolan iltapäiväkerholaiset lähtevät torstaina luontoretkelle. Illalla kello 18 on Vanhassa pappilassa alle kouluikäisille suunnattu Potkuhousukonsertti.

Lemin nuorisoseuran lauantainen Miljoonavaillinki ja Lemin Eskojen sunnuntainen satavuotisjuhla ovat mukana kulttuuriviikkojenn ohjelmassa.

Keskiviikkona 18.11. tekevät yläkoululaiset elokuvaretken, alakoululaisten vuoro on torstaina 19.11.

Perjantaina 19.11. vietetään koulukeskuksessa Lasten oikeuksien päivää. Esillä ovat myös Lemin kunnan ajankohtaiset asiat.

Lauantaina 20.11. kutsutaan kaikki perheet paloasemalle Päivä paloasemalla -tapahtumaan kello 10-14.

Kolmas- ja neljäsluokkalaisille pidetään lisäksi sarjakuvapajaa torstaina 12.11. ja tiistaina 17.11.

Metkat-lastenkulttuuriviikoista enemmän tapahtuman omilla sivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *