Siirry suoraan sisältöön

Petri Laaksonen sunnuntaina Lemin kirkossa

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksonen konsertoi Lemin kirkossa sunnuntaina 21. helmikuuta klo 18. Suurella sydämellä – konsertin järjestää Lemin seurakunta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

laaksonen

Lippuja konserttiin saa ostaa ennakkoon Lemin kirkkoherranvirastosta ja tuntia ennen konserttia kirkon ovelta. Lipun hinta on 15 euroa.

Petri Laaksosen artistiprofiili on monella tapaa ainutlaatuinen. Hänen tuotteliaasta kynästään ovat lähtöisin niin euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa, Oot voimani mun, kuin Täällä pohjantähden alla -klassikkosävelmäkin. Kuulijoiden sydämiin hän on laulanut itsensä myös lukuisilla romanttisilla iskelmillä ja laulelmilla, joululauluilla sekä hengellisillä sävelmillä. Laaksosen levyjä onkin myyty musiikin ystäville jo lähes 250.000 kappaletta.

Petri Laaksonen on pidetty laulaja konserttisaleissa ja kirkoissa. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla
ja elämänmakuisilla lauluillaan. Jo pari vuosikymmentä kestänyt ura esiintyvänä artistina sekä eletyn elämän tuoma kokemus iloineen ja murheineen on tuonut Laaksosen tulkintoihin entistäkin vakuuttavampaa otetta ja syvyyttä.

”Olen aina tiennyt mistä laulan, mutta nyt myös elän todeksi uudella tavalla laulujen tarinaa niitä laulaessani”, Laakosonen kertoo.

Viime vuosi oli Laaksosen kannalta menestyksekäs. Säveltäjänä hän vietti 30-vuotista juhlavuottaan ja sen merkeissä hän julkaisi uuden levyn In Memoriam – Elät aina minussa. Uusi levy ja siihen liittyvä koko maan kattava konserttikiertue saavutti laajaa huomiota mediassa ja sai yleisöltä kiittävän ja innostuneen vastaanoton. Lisäksi Petri Laaksosen jo nuoruudessaan säveltämä euroviisuiskelmä Sata salamaa koki huiman renesanssin Vain elämää – ohjelmassa Antti Tuiskun uutena modernina versiona ja oli syksyn 2015 suuri hitti ja soitetuin radiokappale.

Lemin kirkossa Petri Laaksonen lupaa laulaa ”suurella sydämellä” niin uuden levynsä koskettavia lauluja kuin varhaisempiakin sävelmiään. Petri Laaksosta säestävät kosketinsoittaja Petri Hatakka ja kitaristi Jan Lindström. Laaksonen itse soittaa pianoa laulun ohella.

Suurella sydämellä – konsertti on tulvillaan lauluja elämästä, rakkaudesta, kaipauksesta sekä toivosta arkisen vaelluksen keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *