Siirry suoraan sisältöön

Misa 60 vuoden ikään

Lemiläinen kiuasvalmistaja Misa on valmistanut kiukaita jo 60 vuotta. Se juhli merkkipäiväänsä torstaina.

60 vuodestaan Misa on ollut Lemillä 31 vuotta.

60 vuodestaan Misa on ollut Lemillä 31 vuotta.

Misan päätuote on suomalaiseen saunamakuun sopiva puulämmitteinen kiuas. Laitoskiukaat ovat niin ikään merkittävä tuoteryhmä, monet suomalaiset uimahallit ja yleiset saunat luottavat Misan kiukaisiin.

-Laadukkaat sähkövastukset, toimiva ilman kierto ja oikeat kivet takaavat toistuvat löylynautinnot ja pitkän huolettoman käyttöiän, toimitusjohtaja Mikko Mäkeläinen vakuuttaa tiedotteessaan.

Ympäristöarvot ja energiatehokkuus ovat tärkeitä Misan tuotekehityksessä. Misa toimittaa kiukaisiinsa peridotiittikiveä, mikä on kestävin luonnonkiuaskivi. Sitä käytetään perinteisesti kertalämmitteisissä kiukaissa, joissa tuli on suorassa kontaktissa kiveen.

Teräsrakenteiset savupiiput, puulämmitteisten kiukaiden yhteyteen asennettavat vesisäiliöt ja erilliset vesipadat täydentävät Misan tuotevalikoimaa. Tehtaalla valmistetaan myös kotikäyttöön tarkoitettuja sähkökiukaita, laavukiukaita sekä pihakeittiöitä ja savustimia. s

Misan historia alkoi Armilankadulla Lappeenrannassa vuonna 1956. Nykyisin yritys toimii Lemillä 20 henkilön voimin.

-Joustavuus, tehokkuus ja erityisesti suomalaisen saunojan äänen kuuleminen ovat Misan valtit herkillä markkinoilla, Mäkeläinen sanoo.

 

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *