Siirry suoraan sisältöön

Reippaat jälleen sateentekijöinä

Teksti ja kuva: Sirkka-Liisa Vaalivirta

Onko se vain sattumaa, että aina, kun ReumaReippaat tapaavat Mäntyperällä makkaran- ja letunpaiston merkeissä, sekä raparperilehtivaluja tehden, niin taivas ratkeaa  – tällä kertaa ihan toivottuun sateeseen?

Reippaasti sateessa.

Reippaasti sateessa.

Ja vaikka tämä eukko ajatteli, että tuskin tulee ketään, niin eikös vain. Piha täyttyi autoista ja iloiset kipu-ihmiset  pohtivat, pitäisikö ruveta jakamaan maanviljelijöille pottukaupalla sadetta tarpeen mukaan. Kokoonnuttais aina tilauksen mukaan Mäntyperälle pihatouhujen merkeissä!
Sen verran sade armahti porukkaa, että ulkona saatiin olla, kun joskus paistettiin makkaratkin eteisen pönttöuunissa.

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *