Siirry suoraan sisältöön

Vielä kuuden aikaankin pääsee Lemille

Maanantaista lähtien käynnistyy uusi, myöhäisempi linja-autovuoro Lappeenrannasta Lemille ja sitten takaisin.

ELY-keskuksen hankkima ja Tilausliikenne Pekin ajama menovuoro lähtee Lappeenrannan matkakeskukselta arkisin klo 17.50 ja ajaa keskustan ja edelleen Rutolan kautta Lemille. Paluuvuoro lähtee Lemiltä kello 18.20 ja ajaa samaa reittiä Lappeenrantaan.

Uudella vuorolla ELY-keskus haluaa parantaa lemiläisten opiskelijoiden ja työmatkalaisten yhteyksiä Lappeenrannan suuntaan. Vuorojen myötä saadaan myös uusi iltapäivän asiointiyhteys Lemiltä Lappeenrantaan, kun olemassa olevalle Lemiltä kello
15.10 lähtevälle vuorolle tulee näin aikaisempaa myöhempi paluuvuoro.

Vuorot ajetaan arkipäivisin kouluvuoden aikana.

Vuorojen matkustajamääriä seurataan syksyn ja talven aikana, jotta nähdään onko tällaiselle liikenteellä myös jatkossa tarvetta, toteaa ELY-keskuksen joukkoliikennevastaava Ulla Marjamaa tiedotteessa.
Kaikki ajettavat vuorot löytyvät Matkahuollon aikatauluhausta. Myös toiseen suuntaan ajettavat.

1 kommentti artikkeliin “Vielä kuuden aikaankin pääsee Lemille”

  1. mummu rahunen

    jo vain mummu riemusta kiljaisi, kun aloitti lukea uutista ……
    mutta riemu vaimeni tiedosta: ettei ajoja viikonloppuna eikä kouluaikojen ulkopuolella!

    miksikös mummun onnellinen odotus sammui?

    Mummu kun on odotellut autottomana linja-autojen kulkuja myös Lemin musiikkijuhlien ajalle: koska, kyll myö autottomatkin ois haluttu juhliinne tulla-kuten ennenvanhaan -juhlaperinteen alkaessa:) t.yks mummu vain

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *