Siirry suoraan sisältöön

Kerrankin kunnon peli Kisapuistossa!

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta
Ikinä en ole niin paljon nauranut kiekkopelissä, kuin sunnuntaisessa rokkarit vastaan Willimiehet. Pelissä pärjättiin yhdellä tuomarilla, eikä yhtään ”nuija, nuija!” -huutoa kuulunut.

peli2

Ja mitä sanoisi näistä joukkueista. Jos maalivahti on viimeksi ollut luistimilla 10 vuotta sitten, niin ihmettähän se on, jos hän pystyssä pysyy ja  – haa,laskiko kukaan  hienoja torjuntoja!

Huikeita suorituksia nähtiin puolin ja toisin, vaikka rokkareiden pitkät hiukset peittivätkin niin numerot kuin nimetkin. Olihan siellä Willimiehissäkin mustakutri-kultakypärä mr. Beginning, hurjavauhtinen kaveri, joka kunniakkaasti kypäräänsä kantoi, vaikka vauhdissa kampaus tuppasikin sekoilemaan!

peli1

Ja vauhtia kyllä riitti musiikkipojissakin, vaikka näytti, että Hyrdellä taisi olla liian pitkiä vaihtoja,hyytymistä hiukkasen!

Willimiehillä maalivahti oli yhtä tehokas kuin toisessakin päässä, mutta aika usein jäissä. Maaleja tuli tasaisen tahtiin, tosin säännöt oli hiukan erikoiset, yhtä tosi hienoa maalia ei hyväksytty, koska se tehtiin lämärillä! Mitähän tuohon yks Patrik mahtais sanoa…

Tappeluja pelissä ei saatu onneksi aikaan, mutta katsomossa kipeytyivät sekä posket (nauramisesta) ja kädet (taputtamisesta), kun kumpaakin joukkuetta (kerrankin!) sai taspuolisesti kannattaa.

peli3

Hyväntekeväisyystapahtumassa lapsille ja nuorille kertyi melkoinen potti, yli 6000 euroa!
Tässä vielä kuvat molemmista joukkueista, Willimiehet asettuivat fanikatsomon eteen

peli5

ja rokkarit keskelle kenttää, ”onnelliset apinat” maskottinsa mukaan ja kun selkänsä tälle kuvaajalle käänsivät, niin etumaiset jäivät tietenkin näkymättömiin.

peli4
Olihan siellä myös lämärikisa, ja arvaatte varmaan, ettei sieltä tämääkään eukko pois malttanut olla. Hurjat ne on kiekkoilijan hanskat, eikä tuota tiennyt onko vasuri vai oikee,kun ei ollut mailaa koskaan kädessään pitänyt. Kisan voittaja oli laukaissut 137, ja kaveri veikkasi, että eukko saisi 30…vaan niinpä vain latasi 51  – eihän tuota paljon kovempaa uskalla  aina ajakaan talviliukkailla.

Joten joukkueet huom. Mummovahvistusta on saatavilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *