Siirry suoraan sisältöön

Silmälasiliike muutti ja piti avajaisia

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Komiasti vietettiin Savis Optiikan avajaisia ihan kahtena päivänä, perjantaina ja lauantaina. Perjantainakin väkeä oli käynyt kolmisensataa ,ja vielä tlauantainakin tupa oli täynnä.

Juhlapäivän päähenkilöt olivat Tarja Punkka (vas.) Jaakko Selin ja Tanja Kunnas.

Juhlapäivän päähenkilöt olivat Tarja Punkka (vas.) Jaakko Selin ja Tanja Kunnas.

Kahvi ja täytekakku maistuivat mukavan jutustelun myötä. Heti liikkeeseen astuessaan huomasi, että onneksi on meillä on taas paikka, josta voi ostaa vaatteita lähtemättä merta edemmäs kalaan. Kauppaakin käytiin.

Paikalla oli myös maailman tuulia mukanaan tuonut Jaakko Selin. Mikä hänet oikein on Savitaipaleelle tuonut?

Kun Tanja Kunnaksella oli aikanaan Helsingissä silmälasiliikkeet, olivat tiet vaan jotenkin kohdanneet silmälasimuodin puitteissa.Ja kun kerran ystäviksi tullaan, niin jotainhan siitä aina kehittyy. Ystävyys ja yhteistyö ovat säilyneet, ja Selin on vieraillut Savitaipalella useasti.

Jaakko Selin kertoo, miten hän hämmästeli ja ihasteli Tanjan äitiä, joka yhdeksänkymppisenä vielä paineli metsään marjoja keräämään, ja iltamyöhällä niitä vielä portaalla perkasi

Entiseen kotitaloon palannut Tanja  teki suuren muutoksen myös työelämässä, aloitti Savitaipaleella samassa pienessä  silmälasiliikkeessä, josta oli aikanaan alalle lähtenyt ja oppinsa saanut.

Tarja Punkka tuli pikkupuotiin Tanjan äitiyslomaa tuuraamaan, ja nyt sitten ollaan tässä. On muutettu isompaan, torin toiselle laidalle. On avarat hyvät tilat, vaatemyyntiä  ajatellaan lisättäväksi

Jaakko Selin  myhäilee tyyttyväisen: kaupankäynnin tulee olla juuri sellaista , millaiseksi Tanja ja Tarja sen tekevät, lepppoisaa, ystävällistä, asiantuntevaa, mutta ei tuputtavaa!

Ja toden totta. Kiireisenä avajaispäivänäkin tuntuu, että jokaisella näillä kolmella oli aikaa kaikille meille vieraille. Eikä hymy hyytynyt, vaikka kaikki halusivat itsestään kuvan kuuluisan muotimiehen kanssa.

 Avajaiskahvilla olivat myös Lauri Kaupp ja Anneli Jaakkola, jota ajatellen Selin oli tuonut Italiasta ihanan turkoosin vaatteen.


Avajaiskahvilla olivat myös Lauri Kauppi ja Anneli Jaakkola, jota ajatellen Selin oli tuonut Italiasta ihanan turkoosin vaatteen.

 

Hely Hyrkkänen pääsi myös kuvaan Jaakko Selinin kanssa, ostoksiakin taisi tulla tehtyä.

Hely Hyrkkänen pääsi myös kuvaan Jaakko Selinin kanssa, ostoksiakin taisi tulla tehtyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *