Siirry suoraan sisältöön

Helpotusta kivulloiseen arkeen

Teksti ja kuva Sirkka-Liisa Vaalivirta

Hannu Mäntynen ja Milla Turku olivat kutsuneet Reuma-Reippaat tutustumaan Savikunnon mahdollisuuksiin tarjota helpotusta kivulloiseen arkeen.

reippaat

Maaliskuu oli lopuillaan, kun suuri joukko kerholaisia  istuutui toivorikkaana kuuntelemaan elämää helpottavista mahdollisuuksista. Paljon ja monenlaista tarjottavaa (herkullisten kahvien ja mehujen lisäksi!)  kunnon kohentamiseksi olikin. On monenlaisia hierontoja, terapioita, oudonkuuloisia käsittelyjä ja helppoja testejä.

Saimme tietoja myös hinnoista, jotka saattavat joidenkin kohdalla osoittautua esteeksi hoitoihin tulolle. Ohjattujen liikuntaryhmien aikataulut saimme, sekä suunnitteilla olevista esimerkiksi ”vahvat ja varmat jalat” olisi varmasti juuri tälle ryhmälle hyväksi.

Kotiläksyjäkin saatiin. Ikäinstituutin kotivoimisteluohjelma lienee monelle tuttu jo entuudestaan, mutta sen lisäksi saatiin vielä Milla Turun laatima Henkilökohtainen harjoitusohjelma. Kannattaa kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen!

Tälle keväälle Reippaiden ohjelmaa on jo suunniteltu niin, että huhtikuussa mentäisiin Lepänkantoon eväsretkelle, makkaranpaistoon, kevätluontoa seuraamaan, ja toukokuussa vierailtaisiin vielä nautiskelemassa keväiseltä etelänmatkalta palaavan Reuma-Reippaan reissukuulumisista kahvin kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *