Siirry suoraan sisältöön

Keskustalle 11 paikkaa Savitaipaleella

Keskusta sai Savitaipaleen kuntavaaleissa 11 paikkaa, Pro Savitaipale 3, kokoomus, kristilliset ja SDP kukin 2 ja perussuomalaiset 1 paikan. Yli puolet, 10 valtuutettua, on uusia tai valtuustoon palaavia.

Valtuustoon valittiin

Keskustasta Janne Hölsä 160 ääntä, Jukka Vuorinen 89, Kyösti Kylliäinen 88, Olli Pitkänen 68, Juhana Liimatainen (uusi) 58, Airi Nikkilä  (uusi) 48, Anu Valsi  (uusi) 46, Jari Lantta (uusi) 45, Pekka Ässämäki 35, Mirka Kotila (uusi) 34 ja Rauno Nikkilä 34.

Kokoomuksesta Liisa Kilpi 75 ja Kari Kotirinta (uusi) 40.

Perussuomalaisista Juhani Kylliäinen 48.

SDP:stä Leena Byckling 55 ja Jyrki Keränen (uusi) 36.

Kristillisdemokraateista Maiju Hölsä 97 ja Silla Saalasti (uusi) 31.

Pro Savitaipaleesta Leena Saramies (uusi) 94, Matti Vahvanen 33 ja Ari Lindqvist (uusi) 29.

Naisia 21 valtuutetusta on 8.

Äänestysprosentti Savitaipaleella oli 67,1.

Juttua päivitetty tarkastuslaskennan jälkeen. Keskustan kaksi viimeistä paikkaa menivät arvonnassa Mirka Kotilalle ja Rauno Nikkilälle. Saman määrän ääniä saanut Juho Markku jäi ensimmäiselle varasijalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *