Siirry suoraan sisältöön

Lapset ja nuoret päättävät teatterikevään

Pian päästään katsomaan lasten ja nuorten teatteria Lemillä Kevään 2017 aikana Lemin nuorisoseuran lasten ja nuorten teatteriryhmät ovat kokoontuneet viikoittain ja nyt on aika esittää yleisölle harjoittelun antia.

Nuorempien ryhmä esittää satunäytelmän puunukke Pinokkiosta. Piirros: Kaisa Vainikka.

Nuorempien ryhmä esittää satunäytelmän puunukke Pinokkiosta. Piirros: Kaisa Vainikka.


”Pinokkio – erään puunuken tarina” perustuu Carlo Collodin 1600-luvulla kirjoittamaan tarinaan puunukesta, jonka puuseppä Geppetto veistää itselleen seuraksi. Yllättäen puupölkky herääkin eloon ja paljastuu rasavilliksi nukeksi. Monien kommellusten kautta Pinokkio alkaa oppia kuinka yhteiskunnassa eletään. Ei pidä olla liian sinisilmäinen.
Esiintyvät lapset ovat alakoululaisia. Esityksen kesto on pieni väliaika mukaan lukien noin tunti.
Esityksessä kuullaan imatralaisen Heikki Pöyhiän säveltämää musiikkia. Puvustuksen esitykseen ovat koonneet Airi Peutere ja  Leena Uski. Näytelmän ryhmälle on sovittanut ryhmän ohjaaja Sami Sivonen.
Pinokkion sitykset ovat Tapiolassa (Tapiolankatu 5, Lemi) keskiviikkona 26.4. klo 18.00, torstaina 27.4. klo 18.00 sekä lauantaina 29.4. klo 13.00. Lippujen hinta on 5 euroa.

katotaan

Nuorten teatteriryhmä on tänä keväänä työstänyt itse noin 45 minuuttia kestävän esityksen ”MITÄ ME KATOTAAN?!” Se on koottu erilaisia
teatteriharjoitteita hyödyntäen. Katsojat saavat kurkistaa teatterin tekemisen kulisseihin. Lavalla nähdään sketsejä, tarinoita ja kohtauksia erilaisista henkilöistä erikoisissa tilanteissa.
Nuorten esitykset nähdään Tapiolassa torstaina 20.4. klo 18.00, perjantaina 21.4. klo 18.00, perjantaina 28.4. klo 18.00 sekä lauantaina 29.4. klo 16.00. Lippujen hinta on 5 euroa.

Huhtikuun viimeisellä viikolla pidetään myös syksyn näytelmän ”REINIKAINEN – niin maan perusteellisesti” lukuharjoitukset. Mukaan mahtuu vielä, kiinnostuneet voivat olla yhteydessä ohjaaja Sami Sivoseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *