Siirry suoraan sisältöön

Laululava erikoiskuljetuksella Lemille

Lemin uutta laululavaa on talkoovoimin viimeistelty Lappeenrannan Muukonkankaalla.

Tämä kuva on viimeistä edellisistä talkoista. Musiikkiyhdistyksen puheenjohtaja Eeva Arvela maalasi maan tasalta, Matti Tapanainen tellingiltä.

Tämä kuva on viimeistä edellisistä talkoista. Musiikkiyhdistyksen puheenjohtaja Eeva Arvela maalasi maan tasalta, Matti Tapanainen tellingiltä.

Viime perjantain talkoissa maalaushommat saatiin päätökseen, mutta talkoot eivät vielä lopu. Nyt keskiviikkona 31.5. kello 17 on tarkoitus koota iso joukko väkeä – ihan jokainen kynnelle kykenevä on tervetullut mukaan – valmistelemaan lavan sijoituspaikkaa. Urheilukentän vieressä oleva sorapohja vaatii tiivistystä ja ympäristö siistimistä. Joukkovoimalla se onnistuu.

Ensi viikon tiistaina, 6. kesäkuuta, lava kuljetetaan Muukonkankaalta Lemille. Erikoiskuljetus tuo rakennuksen kahdessa osassa, alaosan ja yläosan erikseen. Ne sitten nostetaan päällekkäin oikealle paikalleen. Kuinka se tapahtuu, se onkin mielenkiintoista nähtävää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *