Siirry suoraan sisältöön

Tangokuningatarta kaivattiin Säänjärven lavalla

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Säänjärven kesäiselle lavalle Savitaipaleelle oli saapunut  runsas joukko iloisia tanssijoita,joista monet harmittelivat Aino Niemen puuttumista.

Tässä pojat ovat ansaitulla kahvitauolla, vas. Kalle Kurki, basso, Jouko Seppälä puhaltimet, Paavo Hytti, joka rumpujensa takaa hoitaa ansiokkaasti myös laulupuolen, ja oikealla velipoika Heikki Hytti.

Amor kahvitauolla ilman nuorta solistiaan: vas. Kalle Kurki, basso, Jouko Seppälä puhaltimet, Paavo Hytti, joka rumpujensa takaa hoitaa ansiokkaasti myös laulupuolen, ja oikealla velipoika Heikki Hytti.

Oli toki hienoa, että Aino Niemestä tuli tangokuningatar, mutta aikaisemmin saatiin kuulla ja nähdä hänet orkesterin solistina, ja monet muistivat sievän kaunisäänisen tytön punaisessa mekossaan.

Tanssi sujui silti mainiosti, tässä kuvassa Hillevi tanssittaa Taavetista tullutta iloista Kaarinaa, jonka riemulla ei pyörityksessä ollut rajaa!

amor1

Tässä toisessa tanssitauolla istuvat Kaijankodin Toini Honkatukia, 95,  ja jonkin verran(!) nuorempi tanssittaja Essi Kiesilä, jotka pyörähtelivät tanssilattialla useita kertoja.

amor2
Heikki Hytti Amor-orkestereineen on taattua tavaraa, eikä Aino Niemi ole ainoa tangokuningatar jota yhtye on laulattanut –  Kouvolastahan oli aikoinaan myös Kaija Pohjola!

Saapa nähdä, mihin nämä paikalliset Tertut ja Liisat vielä yltävät Heikin kanssa!

Valitettavasti kuvaa Ainon esiintymisestä Säänjärvellä pari vuotta sitten ei ole kirjoittajan tiedostoissa tallella, mutta neitoahan nähdään nyt tänä vuonna noin parillasadalla keikalla, joilla myös isä on mukana tyttären turvana.

Hiukan haikealta Amorinkin pojista taitaa tuntua, varsinkin kun Aino oli jo soittanut, ja kertonut olevansa aivan poikki kaikesta sinne tänne juoksutuksesta, haastatteluista ja valvomisesta.

Amor kuitenkin jatkaa keikkailuaan, eikä laulajan puute vaivaa. Paavo Hytin ohjelmisto on laaja ja laadukas. Onkohan hänelle koskaan mieleen noussut tuo kuninkaallinen kruunu, perinteitä kun porukalla piisaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *