Siirry suoraan sisältöön

Heitlahen Virkiät jatkavat nuorisoseurantalolla

Teksti ja kuva Sirkka-Liisa Vaalivirta
Heilahen Virkiät -kerho kokoontuu maanantaisin krllo. 12-14.30 Heituinlahden nuorisoseurantalolla. Viime vuosina niin päivät kuin kelloajatkin ovat vaihdelleet, mutta hyvin kuulema jokainen kerhopäivän muistaa.

virkiat

Tällä kertaa Heitlahen Pojat tulivat laulattamaan väkeä, mutta mukavaa oli ollut jo aikaisemminkin. Levyraatia oli pidetty, ja kas kummaa Ukkoköörin esittämä Veteraanin iltahuuto oli kisan voittanut. Sanavisailukin oli ollut hauskaa, ja istumatanssia odotettiin kovasti. Entiseen malliin seurakunta vierailee kerran kuussa,  ja joka kerta  kerhossa myös jumpataan pikkuisen.

Pöytiä oli hiukan siirrelty  – kun haluttiin olla kasvokkain. Ja lisää pituutta pöydälle kyllä löytyy tarpeen vaatiessa, ja kas vain, kahvi-Kaija on tainnut ajatella venytysjumppaa jo pöytää kattaessaan.

Tällä kertaa tarjolla oli herkullista pitsapiirakkaa, ja tietysti pullaa ja keksejä. Eikä arpajaisiakaan ole unohdettu. Mukavia kerhopäiviä siis tiedossa, mukaan mahtuu, pöytiä riittää kyllä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *