Siirry suoraan sisältöön

Seurakuntalaisilta kysytään liitoksesta

Lemin ja Taipalsaaren seurakuntalaisilta kysytään nyt kantaa Savitaipaleen seurakunnan kanssa yhteiseen Taipaleen seurakuntaan.

srk

Taipalsaaren seurakunnan verkkosivuilla julkaistussa kyselyssä kysytään seurakuntalaisten suhteesta seurakuntaansa ja sen tekemään työhön: osanotosta sen toimintaan, tyytyväisyydestä nykyisen seurakunnan palveluihin, oletuksista uudistuksen vaikutuksiin.

Lomakkeella kysytään myös tutun papin merkityksestä, ja siitäkin, kuinka usein vastaaja rukoilee. Mutta Lemin tai kahden muun seurakunnan taloudelliseen tilanteeseen, kirkollisveroon tai muihin rahaan liittyviin asioihin kyselyssä ei puututa eikä seurakuntalaisilta arvioita kaivata. Talous on kuitenkin ollut syy, joilla liitosneuvotteluita on perusteltu.

Kyselyyn pääsee vastaamaan Lemin seurakunnan sivujen kautta tai suoraan tästä linkistä. Kyselykaavakkeen voi noutaa paperisena Lemin kirkkoherranvirastosta.

Vastaukset toimitetaan nähtäväksi Lemin, Savitaipaleen ja Taipalsaaren seurakuntien yhdistymisneuvotteluista vastanneelle ohjausryhmälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *