Siirry suoraan sisältöön

Eriparijalkoihin eriparisukat

Eukkomammakin pukeutuu nyt muodikkaasti eriparisukkiin.

Kapea ja pitkä sekä leveä ja lyhyt sukka ovat ihan omaa suunnittelua ja tuotantoa.

Kapea ja pitkä sekä leveä ja lyhyt sukka ovat ihan omaa suunnittelua ja tuotantoa.

Eripariset sukat ovat eukkomamman havainnon mukaan olleet nuorten suosiossa. Toisen jalan sukka voi olla räikeästikin erivärinen kuin toisen jalan lämmike, mikä on eukkomammasta arveluttava muoti.

Puolisokin huoletta heittää rikkinäisen sukan roskiin ja etsii jäljelle jääneen kaveriksi sukan toisesta parista – tai toisen parittoman. Kun ne ovat kuitenkin kaikki mustia, käytössä pari menee aidosta. Sen sijaan eukkomamma käyttää ylenpalttisesti aikaa parittaessaan näitä pyykkinarulle: missä kahdessa on samanlevyinen resori, onko varsi samanpituinen, onko mustan sävy sama, entä materiaalin pehmeys…

Omiin jalkoihin on nyt tarjolla kaksi samansävyistä, mutta resorin ja koko sukan leveyden suhteen kovin eriparista sukkaa. Toisella peitetään vasemman jalan sääri polveen saakka, kun pitkiä housuja on vaikea päällensä pukea. Toinen taas taiteillaan kipsijalan suojaksi.

Paitsi ettei ihan vielä: villasukka on ainoan tukijalan suojana vaarallisen liukas. Parempi on hyppiä paljaalla jalalla siihen saakka, kunnes verkkokauppa toimittaa sukkaliiman. Limalla tehdään jarrutäpliä sukan pohjaan varmistamaan pitoa.

Eikä kipsijalassa sukkaa oikein tarvitakaan. Kipsi lämmittää jalkaa liikaakin, ja paljaat varpaat toimivat parhaiten jäähdyttiminä.

Siitä, missä järjestyksessä siipan mustat sukat roikkuvat pyykkinarulla, vastaa nyt siiippa itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *