Siirry suoraan sisältöön

Hanna Räsänen johtamaan Lemin musiikkiyhdistystä

Lemin musiikkiyhdistyksen puheenjohtaja vaihtuu vuoden vaihtuessa. Eeva Arvela jättää tehtävän, jonka ottaa vastaan Hanna Räsänen.

Hanna Räsänen on toiminut aktiivisesti Lemin musiikkiyhdistyksessä ja sen hallituksesssa.

Hanna Räsänen on toiminut aktiivisesti Lemin musiikkiyhdistyksessä ja sen hallituksesssa.

Lemin Kirjava kysyi uudelta puheenjohtajalta hänen tunnelmistaan ja odotuksistaan.

Millä mielellä otat tehtävän vastaan?

-Saamani tehtävä yllätti minut. Otan tehtävän vastaan ilolla ja kiitollisuudella. Samaan aikaan tiedostan tehtävän vaativuuden. Lemin musiikkiyhdistykellä on tärkeä tehtävä Lemin musiikkijuhlien tuottajana.-

-Edeltäjäni Eeva Arvela on tehnyt hienoa työtä. Haluan jatkaa hyvää yhteisen tekemisen tapaa musiikkijuhlien asiantuntevan henkilöstön ja hallituksen kanssa.

Haluatko tuoda uusia tuulia yhdistyksen toimintaan?

-Juhlan linjat syntyvät taiteellisen johtajan esitysten ja yhteisten päätösten kautta. Puheenjohtajana tavoitteenani on auttaa näkemyksiä yhdistelevien ratkaisujen syntymistä, mikä on mielestäni omaa tulevaisuuttaan luovan yhteisön elämässä paljon tärkeämpää kuin yksittäisen puneenjohtajan näkemysten ajaminen.

-Uudistuksille on sijansa silloin, kun ne nousevat yhdessä ymmärretystä tarpeesta. Lähden siis jatkamaan avoimin mielin.

Onko Lemin musiikkijuhlien nykyinen formaatti edelleen pätevä vai kaipaako uudistusta?

-Musiikkijuhlien kehitys on ollut viime vuosina hienoa seurattavaa. Joka vuosi hiomme kokonaisuutta ja hyödynnämme edellisen vuoden palautetta ja kokemusta.

-Vuosi vuodelta olen oppinut arvostamaan Lemin musiikkijuhlia enemmän. Meillä on kerrassaan laadukas ja sympaattinen festivaali, jota vielä moni lemiläinen ei ole löytänyt omakseen. Juhlilla on monipuolinen ja korkeatasoinen ohjelma, jossa konsertteja on moneen makuun. Toivon, että ensi kesänä juhlille löytää tiensä monta uutta juhlavierasta.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *