Siirry suoraan sisältöön

Kierrätyskeskuksella oli juhlat Morovassa

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta
Kaksi vuotta sitten Savitaipaleen nuorison tuki ry:n tiloihin Monitoimikeskus Morovaan muutti Kierrätyskeskus, joka nyt torstaina tarjosi juhlan kunniaksi kahvit, kakut ja mehut sekä  käsityötuotteita puoleen hintaan.

Kassan ääressä Sarianne Hömppi kertoi jo reilut 60 henkeä käyneen hänen vuorollaan.

Kassan ääressä Sarianne Hömppi kertoi jo reilut 60 henkeä käyneen hänen vuorollaan.


Sarianne jatkaa kierrätyskeskuksessa vielä tammikuun puoleen väliin, ja tykkää kovasti työstä. Tilat ovat erittäin siistit ja tavarat kauniisti esillä. Kaitsu Wahlroos mainitseekin, että työ vaatii myös silmää, ei se ole pelkkää pölyjen pyyhkimistä.

Kierrätyskeskuksesta löytyy ihan mitä vain.

SSCN0301

Tilaa on reilusti ja hyllyköillä tämäkin iso huone on mukavasti jaettu kirjoille, taloustavaroille ja  huonekaluille .

SSCN0306

Esimerksi tämä kauniisti esille asetettu pöytäryhmä oli saanut kattauksen keskelle jo lapun ”myyty”.

SSCN0305

Tässä kuvassa lisää huonekaluja, sekä verhoja ja kauniita koriste-esineitä. Toisessa  huoneessa on vaatteet sievästi tangoilla, ja hyllyt täynnä kodin koneita ja tarvikkeita, jopa lastenrattaita.

SSCN0304

Käsityö-huoneesta löytyy liinoja, patalappuja, hedelmäpusseja ja katsokaa miten ihania puusta tehtyjä junia! Hei Joulupukki, täälläkin ovat tontut ahkeroineet!

SSCN0302

Isossa kahvitushuoneessa oli juhlapäivän kunniaksi upeita, hienoja ja huolella valmistettuja raheja, jakkaroita, myös niitä vankkoja keittiöjakkaroita, joista Mäntyperän eukollakin on jo vuosien kokemusta.

Linnunpönttöjä on valtavat rivistöt, on sängynjalan jatkeita, tulitikkuaskiautomaatteja, leipälaatikoita, vaikka mitä! Ja käden jälki todellakin viimeisen päälle huoliteltua, ei mitään Ikeaa! Ja kaikki puoleen hintaan!

Morovasta on vielä mainittava  upea oleskelutila, jossa oma orkesteri harjoittelee ja soittaa torstaisin. Sinne mahtuu isokin joukko aikaa viettämään. Myös kokoustilana mainio paikka  – vaatimattomammin kokousta voisi pitää vaikka ruokalan pöytien ääressä. Mikäpä estää pitämästä vaikka sukukokousta ja tilata ohjelmaksi live-musiikkia.

Paikka löytyy osoitteesta Hallitie 3, Savitaipale, ja lisätietoja saa arkisin toimistolta 040-7017174.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *