Siirry suoraan sisältöön

Reinikaisesta vielä kaksi lisänäytöstä

Lemin nuorisoseuran suosikkinäytelmä Reinikainen nauttii niin maan perusteellista kansansuosiosta. Näyttelijät ovat raivanneet kalentereihinsa tilaa vielä kahdelle lisänäytännölle.

Ylikomisario Rautakallio (Kai Grén, vas,) ja konstaapeli Reinikainen (Hannu Hovi) nousevat näyttämölle vielä 25.2. ja 2.3. Kuva: Päivi Pokkinen.

Ylikomisario Rautakallio (Kai Grén, vas,) ja konstaapeli Reinikainen (Hannu Hovi) nousevat näyttämölle vielä 25.2. ja 2.3. Kuva: Päivi Pokkinen.

– Sunnuntain 25.helmikuuta ja lauantain 2. maaliskuuta näytännöt ovat sitten viimeiset. Muita esityksiä ei sitten enää tule, Leena Uski sanoo.

Näytelmän kova kysyntä on johtanut siihen, että kevätkauden kymmenen esityskertaakaan ei ole riittänyt. Kaksi lisäesityskertaa nostaa esitysten kokonaismäärän 22:een.

– Tänään sunnuntaina (14.1.) ja ensi viikolla 21.1. paikat on jo myyty loppuun. 29.1. näytöksestä lähtien mukaan mahtuu vielä jonkin verran, mutta kovaa vauhtia niitäkin paikkoja myydään, Uski kertoo.

Hän kehottaakin yleisöksi halukkaita varaamaan paikkansa etukäteen.

– Oveltakin lippuja myydään, jos vain sisälle saadaan suinkin mahtumaan. Silloin joutuu kuitenkin odottamaan, että kaikki lippunsa varanneet ovat jo tulleet.

Leena Uskin toive on, että kaikki halukkaat mahtuvat näytelmän katsomaan ja heräävät asiaan ajoissa.

Reinikainen niin maan perusteellisesti -näytelmän esityspäivät ja -ajat samoin kuin Leena Uskin yhteystiedot löytyvät tämän ja tämän linkin alta Lemin nuorisoseuran sivuilta.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *