Siirry suoraan sisältöön

HC LeSo ja Zoom pelasivat tuhat euroa nuorten hyväksi

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Lauantaina Kisapuistossa oli jälleen erittäin jännä jääkiekko-ottelu, vastakkain olivat HC-LeSo ja Zoom. Eli seutukunnan reippaat muusikot (tietenkin myös Stam1na) erittäin suurella joukkueella ja Zoom, joka sai ihan loppumetreillä kasaan huomattavasti pienemmän joukkueen.

Hyväntekeväisyysotteluun saapui reilut 1.000 katsojaa, vapaaehtoisella pääsymaksulla. Varoja kerättiin nuorison hyväksi.

Tarjolla oli monenlaista ohjelmaa ja kilpailuja, oli laukaisukisa lapsille ja aikuisille, ja varsin huikea huutokauppa, jossa rahapussin nyörit eivät turhan tiukassa olleet.

Tässä muutamia kuvia huikeasta pelistä, jossa voittajaa ei saatu selville edes rankkareitten jälkeen.
Pelattiin kaksi normaalimittaista  erää, ja erätauolla haastatteluun pääsi numero 3, kaikille tuttu Arvi Lind.

SSCN1824
Varsin kovan väännön jälkeen peli päättyi tasan, joten tässä neuvotellaan voittolaukauskisasta, tuomareiden takana vasemmalla tämä ylen innokas zoomilainen kolmonen on jo tulossa kentälle.

SSCN1823

Ja tässäpä sitten lähes kahdeksankymppisen uutisankkurin tyylinäyte  – ei maalia:

SSCN1820
HC-Lesolla oli valtavan joukkueensa lisäksi vahvistuksia…tässä yllättäin kentälle saapui Bostonin avuksi myös pikku-Boston, peräti kuusivuotias, siltikään  -ei maalia!

SSCN1822

Ja niinhän siinä kävi, että rankkareitten jälkeenkin oltiin yhä tasalukemissa. Tässä kuvassa , jossa joukkueet onnittelevat toisiaan näkyy LeSojen naisvahvistuskin, Yläskä, pinkissä kypärässään – ja hymyilevät tuomarit…

SSCN1821
Lopuksi   vielä kirjoittaja kuvattuna leminpunaisen auton kupeessa  ihailemassa  auton penkillä lojuvaa Lemin kummipelaajan pelipaitaa…Kuva olisi pitänyt lähettää jonnekin Lemin sivuille arvontaan osallistumaan, mutta tulkoon nyt tälle sivulle.

SSCN1846

Olipa taas kerran mahtava peli!

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *