Siirry suoraan sisältöön

Reinikainen hyvästeli täyden salin

Lemin nuorisoseuran näytelmäryhmä päätti näytelmäkautensa lauantaina. Näytelmän Reinikainen – niin maan perusteellisesti viimeinenkin, 22. esitys, veti Tapiolan salin täyteen katsojia.

Näyttelijät ja tuotantoryhmä kokoontuivat yhteispotrettiin esityksen jälkeen.

Näyttelijät ja tuotantoryhmä kokoontuivat yhteispotrettiin esityksen jälkeen.

Sadan prosentin ja jopa yli sadan prosentin täyttöaste salissa joka kerta on näytelmäryhmän ennätys, jota ei pystytä jatkossakaan rikkomaan. Näytelmän näki yhteensä yli 3.500 katsojaa.

Katsojia kävi kaikkialta Etelä-Karjalasta ja kauempaakin. Merkittävä osa heistä tuli ryhmien bussikyydeillä. Lappeenrantalaisia ryhmiä kävi kuusi bussilastillista, Taipalsaarelta ja Savitaipaleelta tuli useita linja-autokyytejä, lipunmyynnistä vastaava Lemin nuorisoseuran puheenjohtaja Leena Uski kertoo.

Ryhmäbusseja tuli myös Rautjärveltä, Joutsenosta, Suomenniemeltä, Ylämaalta ja Miehikkälästä. Omin kyydein katsojia tuli kauempaakin: Kouvolasta, Lahdesta, Helsingistä ja aina Ruotsista saakka.

Lemin nuorisoseuran teatteri onkin Lemin vetovoimaisin ja yleisömäärässä mittavin kulttuuritapahtuma, jopa ohi Lemin musiikkijuhlien.

Tapiolan sali täyttyi ääriään myöten viimeisessäkin Reinikaisen esityksessä.

Tapiolan sali täyttyi ääriään myöten viimeisessäkin Reinikaisen esityksessä.

20 viimeksi kuluneen vuoden aikana nuorisoseuralla on ollut 15 ensi-iltaa. Lisäksi nuorten näytelmäryhmä on tuottanut useita esityksiä.

–Lemiltä ja paljon myös pitäjän ulkopuolelta tullut kannustus on ollut harrastuksessa hyvin merkitsevää, Markku Peutere toteaa näyttelijöiden puolesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *