Siirry suoraan sisältöön

Teatterikerho tuo Tapiolaan Peter Panin

Lemin nuorisoseuran teatterikerholaiset tarjoavat jännittävän teatterielämyksen tämän viikon lopulla. ”Peter Pan ja Kapteeni Koukku” nähdään Tapiolan näyttämöllä tulevana torstaina, perjantaina ja lauantaina.

Parrasvaloissa nähdään 12 nuorta teatterin harrastajaa ja Pentti Kauppi (Kapteeni Koukku). J.M. Barrien tekstin on kääntänyt ja dramatisoinut Teemu Salohalme ja ohjannut Sami Sivonen. Akrobatiaohjauksesta on vastannut Eetu Lampi.

Näytelmän puvustus on ollut Airi Peutereen ja Leena Uskin vastuulla, lavastuksesta vastaavat Kari Haiko, Airi Peutere ja Leena Uski.

Esitykset Tapiolassa alkavat torstaina ja perjantaina kello 18 ja lauantaina kello 14. Noin 40 minuuttia kestävän esityksen pääsee näkemään viiden euron käteismaksulla. Lipunmyynti aukeaa puoli tuntia ennen esitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *