Siirry suoraan sisältöön

Luumäen mukaantulo sulkee Leminkin kirjaston puoleksi viikkoa

Luumäen kirjaston liittyminen Etelä-Karjalan kirijastojen Heili-kirjastokimppaan sulkee kaikki kirjastot Lemi mukaanlukien kesäkuun alussa viideksi päiväksi 1.–5.6. Myös verkkokirjasto on silloin pois käytöstä.

Verkkokirjasto sulkeutuu itse asiassa jo hieman aiemmmin, torstaina kello 22.

Pitempi sulkeminen kohtaa Lemin kirjastoa heinäkuun lopussa. Kirjaston lattian uusimisen takia kirjasto on kiinni peräti seitsemän viikkoa ajalla 23.7.–9.9.2018. Varatut aineistot on noudettava muusta, itse valitusta Heili-kirjastosta,

Tuona aikana kirjastoon ei voida myöskään palauttaa kirjoja, vaan Lemiltä lainatut kirjat voi viedä muihin Heili-kirjastoihin. Toisaalta kiirettäkään palautuksille ei ole, sillä ennen remonttia lainatun aineiston palautusaika venyy automaattisesti remontin jälkeiseen aikaan.

 

Nyt kirjastossa voi käydä katsomassa, miten syntyy tauluja timanttitekniikalla. Kuvassa osa keskeneräisestä taulusta.

Nyt kirjastossa voi käydä katsomassa, miten syntyy tauluja timanttitekniikalla. Kuvassa osa keskeneräisestä taulusta.

Maria Liisa Laakko on pystyttänyt Lemin kirjastoon näyttelyn timanttitekniikalla tekemistään tauluista. Kuvat on tehty tekniijalla, jossa pienen pieniä, erivärisiä ”timantteja” liimataan yhdelle kuvapohjalle kymmeniä tuhansia. Aikaa. pikkutarkkuutta ja kärsivällisyyttä vaatineet taulut ovat kirjastossa esillä 29. kesäkuuta saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *