Siirry suoraan sisältöön

Iltapäivän musiikkia Paimensaaressa

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta

Mukava ratkaisu oli pitää tämä konserttitapahtuma taiteilijaparin Matti.J. RautioEeva Jokipelto  omassa pihapiirissä Savitaipaleen Paimensaaressa, jossa vilvoittavat tuulenpuuskat helpottivat helteistä päivää.

Toisaalta niin paljon oli sekä esiintyjiä että yleisöä, että ateljeen puolelle näyttelyn keskelle emme ehkä olisi mahtuneetkaan.

Harvemmin pihakonsertissa on näin monipuolista musiikkia kuultukaan. Savitaipaleen Torvisoittokunta soitti Sisko Taalikaisen johdolla upeasti  tuttuja kappaleita Saimaan rannan lauluista Sillanpään marssilauluun

SSCN5170

ja Soukka-kvartetti taivutteli sointunsa kuuliaisesti Kaarina Lindqvistin ohjauksessa.

SSCN5168
”Ihanaa, kun oli niin kauniita ja tavallisia lauluja!” henkäisi kuulija, kun siirryttiin ateljeen terassille Hyrkkälän marttojen organisoimaan kahvihetkeen. Ja kas, miten mukavaa, ne Heini Hiltusen Kiroilevat siilit olivat tulleet mukavana lisänä  terassin seinäpintaa hauskuuttamaan! Vielä ehdit katsomaan!

1 kommentti artikkeliin “Iltapäivän musiikkia Paimensaaressa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *