Siirry suoraan sisältöön

Kontumetal Jalkosalmessa lauantaina

Kontumetal goes Jalkosalmi, Kontumetal tulee Lemin Jalkosalmeen lauantaina ja antaa vahvan lisän Lemin metallipääkaupunkimaineelle.

Yksi lauantain esiintyjistä on lemiläinen Kasvoton.  Kaiken kaikkiaan kello 15 alkavalla festarilla kuullaan kymmentä yhtyettä järjestyksessä Bändit ovat esiintymisjärjestyksessä Ikiliikkuja, Acute, Nameles, Chaos Nation, Lexiandawn, Kasvoton, Madred, Soulwound, TakaLaiton ja Pronssinen Pokaali.

Kasvoton on yksi esiintyjistä Jalkosalmessa myös syyskuun 8. päivänä, jolloin lavalla järjestetään Capital of Metal LIVE -tapahtuma. Muita esiintyjiä ei ole vielä julkaistu.

Elokuun musiikkitapahtuma on puolestaan nuorten itsensä nyt toista kertaa järjestämä LMF laululavalla ja urheilukentällä. Elokuun 11. päivänä järjestettävässä päihteettömässä ilmaistapahtumassa lapsia viihdyttää lastenmusiikkiyhtye Mimmit. Illan mittaan lavalle nousevat lahtelainen räp-artisti Brädi ja elektroniseen musiikkiin erikoistunut tuottaja ja DJ Alex Mattson.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *