Siirry suoraan sisältöön

Maaseutumarkkinoilla Lappeenrannassa väkeä riitti

Teksti ja kuvat Sirkka-Liisa Vaalivirta
Sunnuntainen sää oli houkutellut kansan kauppatorille, tarjottavaa siellä piisasikin varmaan joka makuun. Oli jo ennakoitu talvea vaatepuolella, kesästä muistuttivat ihanat kukkaset, syksyn satoa oli tarjolla sienistä ja marjoista omenoihin, kuten kuuluukin.

Ihmettelin näitä maaseutunuoria, tuntuu, että joka tuutista viskataan rapaa maaseutuväen niskaan,  ja mitä tekevätkään nämä oman taloutensa kurjimuksessa elävät? Menevät joukolla markkinoille ja tarjoovat mahottoman hyvää uutispuuroa! Vapaaehtoisella maksulla! Siinä on kyllä se toinen poski käännetty aika monelle moittijalle!

SSCN6072
Jono kojulle oli pitkä ja uusia herkuttelijoita kertyi perään sitä mukaa kun etummaiset annoksensa saivat, päälle tuoreita puolukoita! Tyytyväisiä taisivat olla niin lautasille kauhojat kuin lautasilta lusikoivatkin.
SSCN6071

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *